Print

VI KOMPROMISSAR INTE OM SÄKERHETEN

Maximal säkerhet – med säkerhetsbrytare från R. STAHL

R. STAHL är en ledande leverantör av explosionsskyddade komponenter och system och en mycket kompetent och tillförlitlig samarbetspartner. Vi erbjuder skräddarsydda, tekniskt vägvisande lösningar inklusive rådgivning och service. Våra produkter är ATEX- resp. IECEx-certifierade och kan godkännas enligt NEC.

Säkerhetsbrytarna i serie 8146/5-V37 och 8150/5-V37 är specialutvecklade för installation i explosionsfarliga miljöer. Att det primärt rör sig om säkerheten när det gäller säkerhetsbrytare hörs redan på namnet.

Vi har också tagit fram en speciell informationsgrafik (finns endast på engelska) som på ett snabbt och enkelt sätt förklarar hur säkerhetsbrytarna fungerar.

Våra användarvänliga brytare uppfyller inte bara kraven i IEC/EN 62626-1, klass 1, vilket i sin tur medför att de är otroligt driftsäkra och klarar extrema förhållanden. Deras brytförmåga motsvarar dessutom driftkategorierna AC-3 och AC-23 samt DC-1 och DC-23 enligt IEC/EN 60947-3. Det gör att de snabbt och säkert kan stoppa både direktmatade maskinmotorer och motorer som regleras med frekvensomriktare.

Läs mer om detta i vårt tvåsidiga informationsblad.

Top 3 Fördelarna med våra säkerhetsbrytare
 

 

Garanti för personalens hälsa och säkerhet

Säkerhet under rengöring, reparation och andra servicearbeten

Minskade stilleståndstider för enskilda maskiner


Men hur fungerar då principen med säkerhetsbrytare? Titta gärna på intervjuvn med vår produktchef Wolfgang Möller på SPS. Aktivera undertexten om du vill läsa den engelska översättningen.